keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Kesän valoa

Kun nyt pakkasten tullen katselee kesällä otettuja valokuvia, niin huomaa selvän eron auringon valossa. Heinäkuista valoa on ikävä. Hellettä en niinkään kaipaa. Inkoon Kopparnäsissä kävimme pienellä retkellä. Siellä olen oppinut tuntemaan ruohokanukan ja meriasterin. Rantakalliot ovat sileät. Onneksi itse en nähnyt yhtään rantakäärmettä. Mieheni näki niitä  kallioiden raoissa useampia.

Googlettamalla löytyi tietoa Kopparnäsin historiasta. Oikein ydinvoimalaa oli tänne kaavailtu.



 
 
  
 


5 kommenttia:

  1. Lumoavia maisemia. Valo on todellakin muuttunut. Hienoja kuvia olet ottanut.

    VastaaPoista
  2. Ihana paikka!
    Tuo meriasteri on ihan uusi tuttavuus, kukka on kyllä ihan samannäköinen kuin elokuunasterilla joka puutarhassani kasvaa. Ruohokanukan näin myös tänä kesänä läheltä ensimmäistä kertaa tuolla omassa mökkirannassa.
    Meressä on jotakin joka järvestä puuttuu. En oikein tiedä mikä se on, suolan tuoksu, tunnelma vai mikä, mutta samaa oloa ei koskaan saavuta järven rannalla kuin meren rannalla istuessa.

    ( Rakastan merta, jos se olisi lähempänä, meillä olisi varmasti mökki saaristosta. Sisävesimökki on kyllä myös ihana. :) )

    VastaaPoista
  3. mehtäsielu29/9/14 20:02

    Oih, nyt alkoi tehdä mieli Inkooseen niin upeita tunnelmia on kuvissasi. Tänään kiinnitin itsekin huomiota valoon, kuinka viistoa syksyn valo on. Rakastan sitä, syksyruskan valoa.

    VastaaPoista
  4. Karun kaunista on kalliosaarilla meren sylissä.

    VastaaPoista
  5. Heippa! Jos vielä haluat viritellä keskellä marraskuuta puutarha-ajatuksia hetkisen, niin mun blogissa on siihen sopiva haaste. :)

    VastaaPoista