maanantai 24. heinäkuuta 2017

Suomi 100 v -vauvalle nuttu






Lähisukuun syntyy piakkoin vauva., jolle halusin neuloa nutun. Malliksi valikoitui netistä löytynyt Novitan valkoinen vauvan jakku. Lisäsin nuttuun vähän palmikkoa kumpaankin etukappaleeseen. Oikeastaan tuon nutun olisi voinut neuloa yhtenä kappaleena kainaloon asti, niin olisi säästynyt sivusaumojen yhdistämiseltä.  Luulen, että minulla oli 3,5:n paksuiset puikot. Vahvistn napinlävet, vaikkei ohjeessa sitä pyydettykään. Lisäksi virkkasin rapuvirkkausta kaikkiin reunoihin, niin nutusta tuli viimeistellympi.

Tulin aloittaneeksi palmikot ihan neuleen reunasta. Ihan pyytämättä alareunasta tuli "aaltomainen". Haitannooko tuo mitään? Toivottavasti pellavanvärinen Nalle-lanka on myös tulokkaan äidin mieleen.Lankaa kului kutakuinkin 150 gr.

Syyskuussa pitäisi nutun käyttäjän syntyä. Hyvä ajoitus, kun tulevan isän isoäidin sisko viettäisi 100-vuotispäiviään samassa kuussa, jos eläisi.

3 kommenttia:

 1. mehtäsielu5/9/17 21:26

  Syyskuu on hyvä kuu syntyä. Upea neule, kyllä vauvan nyt kelpaa. Onne tulevalle pienokaiselle

  VastaaPoista
 2. Varmaan vauva on jo syntynyt ja nätti nuttu käytössä. Onnea vain.

  VastaaPoista
 3. Mehtis ja aimarii, kiitos kommenteista! Tyttö päättikin syntyä isänsä isoisän syntymäpäivänä alkukuusta. Isoisä olisi täyttänyt 98 vuotta samana päivänä, jos olisi elossa. Flunssa on pitänyt minut kaukana tulokkaasta, mutta pian tapaamme.

  VastaaPoista