tiistai 27. tammikuuta 2015

Unohtumaton konsertti

Sunnuntai-iltana 25.1.2015 sain avata siskoltani saamani yhdistetyn syntymäpäivä- ja joululahjan. Pääsin kahdeksi ja puoleksi tunniksi kuuntelemaan tenori Andrea Bocellin konserttia Helsingin Hartwall Arenalle. Kyllä ihmisääni voi olla ihmeellinen. Kiitos lahjasta siskosein!


Schubertin Ave Maria kuului myös ohjelmistoon ja sen aiemman taltioinnin voi kuunnella youtubesta

4 kommenttia:

  1. Minä en ole koskaan ollut live konsertissa, mutta voin hyvin kuvitella, miten mahtavaa olisikaan olla paikan päällä kuulemassa jotain suosikkiartistiaan. Oliko Saara Aalto mukana tässä konsertissa?
    Onnittelut sinulle, ei enää niinkään syntymäpäivän johdosta ( se on kait jo vanha juttu?) vaan hienosta konsertti-illasta.
    Itse kuunteleen musiikkia oikestaan vain siivotessani, kun siivous alkaa, kun pistän Schubertin Serenaden soimaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin olen kaukaa kiertänyt kaikkien yksittäisten esiintyvien taiteilijoiden konsertit tähän mennessä. Liputkin kun maksavat maltaita.

      Saara Aalto oli mukana. Oikein kauniisti äänet kävivät yksiin. Saara oli niin kaunis valkoisessa kimaltelevassa puvussaan. Pari kolme kappaletta esittivät yhdessä.

      Juu... syntymäpäivistä on jo aikaa. Onnitteluja on kiva saada. Kiitos! Piri


      Poista
  2. Uskon , että sinulla on ollut huikea konserttielämys!

    VastaaPoista
  3. Anonyymi8/2/15 20:09

    Kyllä oli. Musiikin kieli on kansainvälinen. Sanoma meni perille, vaikken ole ollut ensimmäiselläkään italian tunnilla. Piri

    VastaaPoista