lauantai 10. toukokuuta 2014

Yksi päivä äidille

Edessäni on noin 6 cm korkea korttipino. Päällimmäisenä on viimeiseksi jäänyt kortti vuodelta 2012. Pinossa ovat kaikki minun äidille tekemät tai ostamat äitienpäiväkortit. Kaikki tallessa. Omatekoisia on vajaa parikymmentä ja ostettuja nelisenkymmentä. Ensimmäiset kortit on tehty vaatimattomista materiaaleista: jostakin kirjasta repäistylle sivulle, jolla on vähän tekstiä tai siskon kouluvihkon kanteen.


Katsellessani kortteja olen kuulevinani ajan virtaa. Tänään tervehdykseni lähtee kauas pilven reunalle: Kauneimmat ruusut kimppuuni liitän, kaikesta hyvästä Sinua kiitän!

3 kommenttia:

  1. Onpa Sinulla ollut ihana äiti, kun on säästänyt kaikki korttisi! Oman isäni kuten myös ex-mieheni jäämistöstä löytyivät myös kaikki lähettämäni kortit matkoilta ja esim. joulukortit. Se oli jotenkin pysähdyttävä hetki molemmilla kerroilla, että joku on halunnut säästää tuollaiset viestit.
    Hyvää Äitienpäivää Sinulle muistojen kera!

    VastaaPoista
  2. Äitisi on pitänyt suuressa arvossa saamiaan äitienpäivätervehdyksiä ja säilyttänyt ne aarteinaan. Niissä korteissa on paljon rakkautta.

    VastaaPoista
  3. Tuo eka runo on ihan tuttu. Enpä vaan ollut lukenut sitä pitkään aikaan. Niin ihana postaus. Muistot ovat hieno voimavara.

    VastaaPoista